SEMINAR OM OUTDOORFACILITETER

Danmarks Idrætsforbund, DGI Outdoor og IAKS Nordic inviterer til heldagsseminar om outdoorfaciliteter. Vi tilbyder et spændende program med masser af gode oplæg fra centrale aktører, der vil bidrage med deres viden, eksempler og gode råd. Vi kan derfor godt love, at du som deltager får ny viden og inspiration fra både indland og udland. Seminaret er desuden en god mulighed for at styrke og udvide dit netværk på tværs af fagområder, forvaltninger, kommuner og organisationer.

Seminaret henvender sig til alle, der beskæftiger sig med udvikling, administration og planlægning af idræt, friluftsliv, sundhed, outdoorturisme samt natur- og landskabsforvaltning f.eks. i en kommune, Naturstyrelsen, Nationalpark, Naturpark.

Seminaret er en unik mulighed for at lære, videndele og suge til sig fra gode eksempler fra centrale aktører på området.

Formiddagens program byder på faglige oplæg, og efter frokost er der mulighed for at vælge imellem to parallelle spor, hvor der er fokus på erfaringsudveksling, inspiration og besøg til de smukke skove og søer ved Silkeborg. Her skal vi se konkrete eksempler på outdoorfaciliteter til både skovidræt og vandsport.

Se programmet i menuen.