FIT FIRST 20 kursus i Odense

Syddansk Universitet, Odense, onsdag den 10. november 2021, kl. 9-15

 

FIT FIRST konceptet er allerede lanceret til landets indskolingselever, i form af FIT FIRST 10, og nu er konceptet klar til at give mellemtrinseleverne en højintens og sjov bevægelses- og idrætsundervisning. Deltag på et af de kommende kurser og bliv uddannet, både teoretisk og praktisk til arbejdet med FIT FIRST 20 lektionsplanerne.

 

Baggrund

FIT FIRST 20 bygger på det stærke idrætsfaglige samarbejde indgået i 2018 mellem Syddansk Universitet (SDU), Team Danmark og Danmarks Idrætsforbund (DIF) med 18 specialforbund*. Samarbejdspartnerne har omhyggeligt udarbejdet og udviklet et unikt koncept ud fra den nyeste viden om betydningen af fysisk aktivitet for børns sundhed, fysiske form og læring. Det er et undervisningsforløb målrettet mellemtrinnet i de danske grundskoler, med fokus på højintense, sjove og involverende øvelser fra 20 idrætsgrene. Konceptet er støttet af Ole Kirk’s Fond, og det er derfor gratis at deltage.

 

Målgruppen for kurserne

Undervisere i den danske grundskole – idrætslærere, lærer med anden faglighed, pædagoger og andre med interesse inden for feltet.

 

Tilmelding

Deltagelse på kurset er GRATIS (man sørger selv for kørsel og evt. overnatning). Ved afbud senest syv dage før, eller udeblivelse, opkræves 700 kr.

 

Tilmeld dig her.

 

Sidste frist den 1. november 2021

 

 

For yderligere information eller spørgsmål, kontakt venligst

Projektleder FIT FIRST, Charlotte Sandager Aggestrup

csandager@health.sdu.dk eller tlf. 3135 1666

 

 

 

* Badminton Danmark, Danmarks Basketball Forbund, Danmarks Gymnastik Forbund, Dansk Amerikansk Fodbold Forbund, Dansk Atletik Forbund, Dansk Automobil Sports Union, Dansk Boldspil-Union, Dansk Fægte-Forbund, Dansk Håndbold Forbund, Dansk Judo og Ju-Jitsu Union, Dansk Orienterings-Forbund, Dansk Rugby Union, Dansk Squash Forbund, Dansk Taekwondo Forbund, Dansk Tennis Forbund, Forbund, Floorball Danmark, Triatlon Danmark og Volleyball Danmark.